Fenerbahçe'ye Can Bartu Tesisleri'nde Coşkulu Karşılama

Son Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında, dün gece Roma'da Lazio ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselen Fenerbahçe, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.

Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında, dün gece Roma'da Lazio ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselen Fenerbahçe, bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi.


Geceyi Roma'da geçiren ve bugün TSİ 13.00 sularında özel bir uçakla İstanbul'a hareket eden kafile, saat 15.45 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne indi. Oyuncular, havalimanından doğrudan Can Bartu Tesisleri'ne geçti. Takımı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen taraftarlar davullar, zurnalar, tezahüratlar, bayraklar ve meşalelerle oyuncular ve teknik ekibe yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.


Takım daha sonra otobüsle havalimanından ayrılarak Can Bartu Tesisleri'ne hakeret etti. Sarı-lacivertli taraftarlar burada da sevgi gösterilerinde bulundu. Tesis girişinde bekleyen taraftarlar, takım otobüsü giriş yaparken tezahüratlarla takımlarını destekledi.

Kaynak: DHA