Fransa'daki Uçak Kazası

Son Güncelleme:

Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi uçağının düşmesi sonucu meydana gelen kazada, ölenler arasında İranlı 2 gazetecinin de bulunduğu belirtildi.

Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi uçağının düşmesi sonucu meydana gelen kazada, ölenler arasında İranlı 2 gazetecinin de bulunduğu belirtildi.


İran resmi ajansı IRNA, uçak kazasında hayatını kaybeden 2 gazetecinin, Tasnim Haber Ajansı spor muhabiri Hüccetulislam Milad ile Vatan-ı İmruz gazetesi foto muhabiri Hüseyin Cevadi olduğunu kaydetti.


İspanya'nın Barselona kentinden dün Almanya'nın Düsseldorf kentine gitmek için havalanan ve Fransa'nın güneyindeki İtalya sınırına yakın Seyne-les Alpes kasabası yakınlarında düşen Alman Lufthansa Havayolları'na ait Germanwings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi uçağı, 6 mürettebat ve 144 yolcu taşıyordu. Kazadan kurtulan olmadığı açıklanmıştı.

Kaynak: AA