Futbol: Spor Toto 2. Lig
Giresunspor Kulüp Başkanı Bozbağ: "Takımıma güveniyorum, Göztepe deplasmanına puan almak için gideceğiz"
Spor Toto 2. Lig Beyez Grup ekiplerinden Giresunspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "Takımıma güveniyorum, Göztepe deplasmanına puan almak için gideceğiz" dedi.
Bozbağ, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Giresunspor'da forma giyen oyuncuların yaş ortalamasının 22-23 olduğunu söyledi.
Ligin başında iyi sonuçlar alamadıklarını ancak son üç maçtaki galibiyetlerle çıkışa geçtiklerini belirten Bozbağ, şöyle konuştu:
"Bu takımın arkasında durulduğunda daha da başarılı olacağına inanıyorum. Futbolcuların yarısı 2. Lig'de yeni oynuyor. Bu çocuklar paranın her şey olmadığını pazar günü ortaya koyacaklar, bunu futbolculardan isteyeceğim. Takımıma güveniyorum, Göztepe deplasmanına puan almak için gideceğiz. Gümüşhanespor deplasmanında yaşanan durumu bir daha yaşamayacağımızı umuyorum. Bu futbolcular bu takımı lig sonunculuğundan lig 5'inciliğine taşıdı. Taraftara da teşekkür ediyorum."
Kulübe destek olunmalı
Bozbağ, Türkiye'deki şike süreci nedeniyle bir çok iş adamının Giresunspor'dan desteğini çektiğini dile getirerek, "Bu süreç sonrası 2 yıl geçti ama biz daha yeni yeni toparlanıyoruz. Giresunpor'un 13 trilyonluk borcundan 3,5 trilyon ödedik, hedefim 7 trilyon. Giresunspor'un kalıcı gelire ihtiyacı var. Geniş kapsamlı projeleri masaya yatıracağız. Benzin istasyonu, halı saha, durak, düğün salonu gibi konseptlerin peşinde olacağız" ifadelerini kullandı. - Giresun