Galatasaray'ın Konuğu Erzurum
Son Güncelleme:
Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın açılış maçında Galatasaray, bu akşam sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek.
Galatasaray, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, ilk bölümde gruplar halinde 5'e 2 dar alan oyunları üzerinde durdu.
Koordinasyon ve sürat çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda taktiksel uygulamalar gerçekleştirildi.
Sakatlığı süren Selçuk İnan, tedavisinin ardından takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı. Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurumspor maçıyla takımının başında lig tarihindeki 300. karşılaşmasına çıkacak.
Kaynak: Skorer