Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Lüksemburg ekibi Racing FC Union ile eşleşti
Son Güncelleme:
Galatasaray Petrol Ofisi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. turunda Lüksemburg ekibi Racing FC Union ile karşılaşacak. Galatasaray'ın rakibini yenmesi durumunda ise BIIK Shymkent (Kazakistan)-NSA Sofia (Bulgaristan) eşleşmesinin galibiyle 2. tura yükselme maçına çıkacak. Grup maçları 4 Eylül'de başlayacak ve 7 Eylül'de 2. tura yükselme maçları oynanacak.
UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. turunda Galatasaray Petrol Ofisi'nin rakibi, Lüksemburg ekibi Racing FC Union oldu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. tur kura çekiminin İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildiği belirtildi.
Sarı-kırmızılı takımın, 8. Grup'ta ilk olarak Racing FC Union'la karşılaşacağı, rakibini yenmesi durumunda ise BIIK Shymkent (Kazakistan)-NSA Sofia (Bulgaristan) eşleşmesinin galibiyle 2. tura yükselme maçına çıkacağı aktarıldı.
Grupta ilk müsabakaların 4 Eylül, kazanan takımların 2. tura yükselme maçının ise 7 Eylül'de oynanacağı duyuruldu. Grup maçlarının yeri ise henüz ilan edilmedi.
Kaynak: AA