Gıda Kontrol Görevlilerine Eğitim Verildi

Son Güncelleme:

Akhisar'da düzenlenen toplantıyla, gıda kontrol görevlileri, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ni kullanma eğitimi alındı.

Akhisar'da düzenlenen toplantıyla, gıda kontrol görevlileri, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'ni kullanma eğitimi alındı.


İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminere Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Akhisar, Soma, Kırkağaç, Saruhanlı, Gölmarmara, Gördes ve Demirci ilçelerinde görev yapan gıda kontrol görevlileri katıldılar.


Akhisar İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, toplantı öncesinde katılımcılara Akhisar İlçe Müdürlüğünü ve çalışmalarını anlatan kısa bir sunum yaptı.


Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri Salih Bozkuş, Saliha Yeşilbağ ve Oya Doğan tarafından verilen eğitimde, Gıda Güvenliği Bilgi Sistemi'nin


kullanımı anlatıldı. Gıda denetimleri sonucunda, uygulanan işlemlerin her aşamasının eksiksiz olarak sisteme girişlerinde daha dikkatli olunması için gerekli uyarılarda bulunuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA