Hakkari Dağ Keçileri Tel Örgülere Takıldı

Son Güncelleme:

Dağ keçileri tel örgülere takıldıBehçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'nin Depin Mevkii'ndeki kaya düşmelerine karşı yol kenarındaki dağa örülen tel örgüleri arasında mahsur kalan iki dağ keçisi, çocukları müdahalesi ile kurtuldu.

Dağ keçileri tel örgülere takıldı


Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ'nin Depin Mevkii'ndeki kaya düşmelerine karşı yol kenarındaki dağa örülen tel örgüleri arasında mahsur kalan iki dağ keçisi, çocukları müdahalesi ile kurtuldu.


Hakkari- Van Karayolu'nun 5'inci kilometresindeki Depin Mevkii'ndeki dağlara inen iki dağ keçisi, kaya düşmesine karşı dağa örülen tel örgüleri arasında sıkışıp kaldı. Bu arada dağda uşkun toplamaya giden çocuklar, zor durumda kalan keçileri fark edince tel örgüleri yerinden oynatıp, keçilerin kurtulmasına yardımcı oldu. Dağ keçileri tel örgülerden kurtulup, dağlık alana doğru kaçarken, bu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.


(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA