Hain Saldırıdan Yaralı Kurtulan Sinem Kılıç, Annesinin Naaşını Taşıdı

Son Güncelleme:

HDP Parti Meclisi üyesi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç'ın cenazeleri Bursa'ya getiriliyor. Naaşları taşıyanlar arasında patlamada yaralanan ailenin kızı Sinem Kılıç da vardı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün düzenlenen bombalı intihar saldırısında ölenlerin cenazeleri memleketlerine uğurlanıyor. Saldırıda hayatını kaybeden 7 Haziran seçimlerinde HDP'nin Bursa milletvekili adayı olan Metin Kılıç'ın HDP Parti Meclisi üyesi olan eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç'ın cenazeleri de önce uçakla İstanbul'a ardından toprağa verilmek üzere Bursa'ya getiriliyor. Naaşları taşıyanlar arasında patlamada yaralanan ailenin kızı Sinem Kılıç da vardı.

ANNE VE AĞABEYİNİ KAYBETİ, KENDİSİ DE YARALANDI

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na destek vermek isteyen HDP Parti Meclisi üyesi Ferdane Kılıç, oğlu Nartan ve kızı Sinem Kılıç ile birlikte Suruç'a gitmiş, dünkü saldırıda HDP Bursa Milletvekili adayı Metin Kılıç'ın eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç hayatını kaybederken kızı Sinem Kılıç da yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Acı haber üzerine Bursa'dan Suruç'a hareket eden Metin Kılıç, saldırıdan yaralı olarak kurtulan kızı Sinem Kılıç, HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak ve Bursa İl Başkanı Yüksel Akgün ile birlikte cenazeleri bugün teslim aldı.

Tabutu taşıyan HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak ve Ferdane Kılıç'ın saldırıdan kurtulan kızı Sinem Kılıç, gözyaşlarına boğuldu.

Ferdane ve Nartan Kılıç'ın cenazelerinin uçakla Bursa'ya getirileceği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA