Huawei Ascend P7 Yeniden Yüzünü Gösterdi
Huawei’nin yeni amiral gemisinin tanıtım tarihi yaklaştıkça, sızıntıları da bir hayli arttı.
Çin merkezli teknoloji devi Huawei'nin yeni amiral gemisi Ascend P7 için söylenti ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta söz konusu cihaz, Çin'in FCC'si olarak nitelendirebileceğimiz Tenaa'dan gerekli onayları alırken görüntülenmişti. Bu sefer ise merakla beklenen akıllı telefonun yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
Söz konusu yeni fotoğraflara bakıldığında ise Ascend P7'nin selefine çok benzediği görülüyor. Yaklaşık bir ay içerisinde duyurulacak olan cihazın, ince çerçeveleri de dikkatlerden kaçmıyor. Son gelen söylentilere göre Huawei Ascend P7, gücünü dört çekirdekli 1.6GHz işlemci barındıran HiSilicon 910 yonga setinden alıyor. Cihazın muhtemel teknik özellikleri ise şöyle; 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı, 13MP ana kamera, 8MP ön kamera ve 5 inçlik 1080p ekran.
Emotion 2.0 UI kullanıcı arayüzü ve Android 4.4 KitKat ile gelmesi beklenen Ascend P7'nin 7 Mayıs tarihinde resmen duyurulması bekleniyor.
Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com