Iğdır Müftüsü Kulaz: "Kutlu Doğum Haftasında 'Sakal-I Şerifi' Iğdır'a Getirmek İstiyoruz"

Son Güncelleme:

Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Sakal-ı Şerifi Iğdır'a getirmek istedikleri söyledi.

Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz, "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Sakal-ı Şerifi Iğdır'a getirmek istedikleri söyledi.


Kulaz, Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü Konuk Evi'nde "Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri kapsamında basın mensuplarına bilgi verdi.


Iğdır'da yaşanan huzurlu ortama Müftülük olarak da sürekli katkıda bulunacaklarını vurgulayan Kulaz, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hazırlıkların son aşamaya geldiğini ifade etti.


Kutlu Doğum Haftası'nda Sakal-ı Şerifi Iğdır'a getirmeyi planladıklarını belirten Kulaz, "Kutlu Doğum Haftası'nda çeşitli konferanslarla Efendimizin


(SAV) hayatını vatandaşlarımıza anlatarak, Peygamberimizi daha iyi tanıtmak istiyoruz. Bir aksilik çıkmazsa Sakal-ı Şerifi Iğdır'a getireceğiz" dedi.


Hac kayıtlarının da başladığını ifade eden Kulaz, geçen yıl bin 700 kişinin müracaat ettiğini anımsatarak, bu rakamın daha da artacağını tahmin ettiklerini söyledi.


- IĞDIR

Kaynak: AA