İl Genel Meclisine Ziyaret
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy'u ziyaret etti.
İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy'u makamında ziyaret eden Başkan Poyraz, İl Genel Meclis üyelerinden bazılarının da katıldığı ziyarette bir süre sohbet etti.
Belediye olarak kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde olduklarına dikkat çeken Başkan Poyraz, 2012 yılı içerisinde yapılacak çalışmalarla ilgili kısa bilgiler aktardı.
Kahramanmaraş'a hizmet açısından koordinasyona büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Poyraz, kurum ve kuruluşların koordinasyon içerisinde hareket etmelerinin şehrimize hizmet noktasında önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Poyraz'a teşekkür etti.
Kaynak: Bültenler