İlçe Milli Eğitim Müdürü Çakır'ın Açıklaması

Son Güncelleme:

Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Çakır, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde ilçede açılan İmam Hatip Ortaokulu'nun 35 öğrenciyle ders başı yaptığını söyledi.

Kabadüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Çakır, 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde ilçede açılan İmam Hatip Ortaokulu'nun 35 öğrenciyle ders başı yaptığını söyledi.


Yeni eğitim ve öğretim yılının herkes için hayırlı olması dileğinde bulunan Çakır, "İlçemizde bu yıl açılan İmam Hatip Ortaokulu 5 ve 6. sınıf olmak üzere iki şubede 35 öğrencisiyle ders başı yaptı. Bunun yanında geçtiğimiz yıllarda tek şube açılan anaokulu bu yıl 25 öğrenciyle 2 şubede eğitime başladı" dedi.


Öğrencilerin kıyafet uygulamasının bir hafta sonra netleşeceğini ifade eden Çakır, "Kabadüz Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin kıyafetlerinin nasıl olacağını aileler belirleyecekler. Bununla ilgili anket çalışması devam ediyor. Diğer taraftan ise Kabadüz Lisesi serbest kıyafet uygulaması yapılacak. Yokuşdibi, Derinçay ve Özlükent İlköğretim okullarında öğrenciler forma giyecekler" diye konuştu.


Çakır, ilçede ücretli öğretmenlerin görevlendirildiğini, öğrenci servisleriyle ilgili hiçbir sorunun olmadığını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA