İntaş İşçileri Sertifika Aldı

Son Güncelleme:

Düzce Belediyesi iştiraklerinden İNTAŞ'ın işçileri, ağır iş makinesi operatörlüğü, yapay ve doğaltaş işletmeciliği sertifikası aldı.

Düzce Belediyesi iştiraklerinden İNTAŞ'ın işçileri, ağır iş makinesi operatörlüğü, yapay ve doğaltaş işletmeciliği sertifikası aldı.


Düzce Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi işbirliği ile inşaat teknolojisi alanının çeşitli branşlarında çalışan işçilere yönelik bir süre önce başlatılan eğitim kursları tamamlandı.


Düzce Belediyesi İNTAŞ tesislerinde yapılan sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, İNTAŞ şantiyesinin belediyenin üretim üssü konumunda bulunduğunu belirtti.


Tüm alt yapı malzemelerinin şantiye alanında toplandığını anımsatan Bayram,


"Başta yapay ve doğaltaş olmak üzere tüm kaldırım taşı üretimleri bu alanda yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğümüz, Etüt ve Proje Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze ait çeşitli üretim bölümleri ve malzemeler bu alanda bulunmaktadır. Bir anlamda şantiye alanımız Belediyemizin kalbi durumundadır" dedi.


Konuşmanın ardından ağır iş makinesi operatörlüğü, yapay ve doğaltaş işletmeciliği branşlarında çalışan ve eğitimleri başarıyla tamamlayan 38 kursiyere sertifikaları verildi.


Törene, Düzce Valisi Vasip Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ve öteki ilgililer katıldı.


- DÜZCE

Kaynak: AA