İpsala'da Dar Gelirli Vatandaşlara Kömür Dağıtılacak

Son Güncelleme:

bin 800 ton kömür dağıtılacak.vatandaşlara verilen kömürlerin dağıtımına İpsala'ya bağlı Paşaköy'den başlandığını söyledi.

Edirne'nin İpsala ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlara


bin 800 ton kömür dağıtılacak.


İpsala Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti başkanı Mehmet Ali Gürbüz, ekonomik durumu iyi olmayan, SSK ve Bağ- kur'a, kaydı bulunmayan, Genel Sağlık Sigortasına bağlı


vatandaşlara verilen kömürlerin dağıtımına İpsala'ya bağlı Paşaköy'den başlandığını söyledi.


Bu yıl kömür dağıtımına köy ve beldelerden başladıklarını ifade eden Gürbüz," Kömürler sahiplerine 1 ton üzerinden imza karşılığı verilmektedir. Mahalle ve köy muhtarlarımız görevli arkadaşlarımıza yardımcı olmaktadırlar" dedi.


İpsala merkez, belde ve köylerde toplam 1800 ton kömür dağıtımı yapacaklarını ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz,"Kömür dağıtımları planlandığı gibi kısa sürede gerçekleştirilecektir" şeklinde konuştu.


(TB)


21.11.2012 22: 22: 51


TSI


NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA