İstanbul'un göbeğinde saatlerdir devam eden elektrik kesintisi vatandaşı isyan ettirdi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Bağcılar'ın 41 bin nüfuslu mahallesi Kirazlı'da vatandaşlar sabah saat 05.00'dan bu yana elektriksiz kaldı. Birçok ihtiyacını gideremeyen vatandaş bölgede yetkili kurum olan BEDAŞ'a ihbarda bulundu. Fakat aradan saatler geçmesine rağmen sorun halen çözülemeyince vatandaş BEDAŞ'a tepki gösterdi.

İstanbul Bağcılar'da 41 bin nüfuslu Kirazlı mahallesinin 1228. sokakta pazar günü sabah 05.00 sularında bölgede elektrik kesintisi yaşandı.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Elektrik olmadığı için ısınma, ocak ve sıcak su gibi birçok ihtiyaçtan mahrum kalan vatandaş, durumu bölgede yetkili kurum olan BEDAŞ'a bildirdi. Vatandaşlar, BEDAŞ'ın kendilerine elektrik kesintisiyle ilgili arıza kaydının alındığı ifade etti. Ancak bölgedeki arıza yaklaşık 24 saat sürdü. Bir gün boyunca elektriksiz kalan vatandaşlar, duruma isyan etti.

PLANLI KESİNTİNİN OLMADIĞI GÖRÜLDÜ

Öte yandan BEDAŞ'ın resmi internet sitesinde 27 Mart Cumartesi gününde Kirazlı mahallesi için herhangi bir planlı kesintinin olmadığı görüldü.