İşte 1.000.000 TL Değerindeki Fikir!

Son Güncelleme:

Bu Yıl Üçüncüsü Düzenlenen "Birfikrinmivar?" Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu...

Abdullah Erdoğan'ın birinci olduğu ve fikrini hayata geçirmek için 1.000.000 TL değerinde ödül aldığı yarışmaya bu yıl tam 3.250 başvuru yapıldı.


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen birFiKRiNmiVAR? Üniversitelerarası Girişimcilik Serüveni yarışmasında ödüller, 9 Ağustos 2010 tarihinde ingiltere Başkonsolosluğu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ana sponsorluğunda, LabX ve Özyeğin Üniversitesi'nin önderliğinde, WMG-University of Warwick, Genç Yönetici ve işadamları Derneği (GYiAD), Microsoft, UK Trade and ınvestment ve Kariyer.net'in desteği ile hayata geçen birFiKRiNmiVAR? Üniversitelerarası Girişimcilik Serüveni 2009/2010 Ödül Töreni Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarıyla geleceğin ümit vadeden girişimcilerini bir araya getirdi. Yarışmanın birincisi "Yeni Nesil Eğitim Aracı" projesiyle Abdullah Erdoğan olurken, Çağrı Yüzbaşıoğlu ikincilik ve Mehmet Emre Doğukaya da üçüncülük ödülüne layık görüldüler.


Kazananlar ödüllerini, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, GYiAD Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Eczacıbaşı, ingiltere istanbul Başkonsolosu Jessica Hand, LabX Genel Müdürü Fuat Sami, Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Civanlar, Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen ve University of Warwick'i temsilen Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu'nun elinden aldı.

Kaynak: Chip.com.tr