İtfaiyeden Yılan Operasyonu

Son Güncelleme:

Osmaniye'de bir evin avlusunda görülen yılan, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucunda yakalanarak doğaya bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki evinin avlusunda yılan olduğunu fark eden Filiz Minik, Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi.

Eve gelen itfaiye ekipleri, mahalle sakinlerinin de yardımıyla yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda yılanı evin bahçesinde yakaladı. Ekipler, 1,5 metre uzunluğundaki yılanı, bir çuvala koyarak Karacalar mevkisinde ormanlık alana bıraktı.

Yılanı birkaç gün önce oğlunun evinin çatısında gördüklerini belirten Filiz Minik, bugün de evin avlusunda yılan olduğunu fark edince telaşlandığını ve itfaiye ekiplerine haber verdiğini söyledi. - Osmaniye

Kaynak: AA