İTÜ'de 1915 Anması Gerginliği! Polis Gaz, Özel Güvenlik Cop Kullandı

Son Güncelleme:

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde "1915 anması" gerginliği çıktı. Çıkan olaylarda polis gaz, özel güvenlik görevlileri cop kullandı. Göstericiler de polise sandalye attı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Maslak yerleşkesinde öğle saatlerinde toplanan bir grup öğrenci, "1915 olayları"yla ilgili anma etkinliği düzenlemek istedi. Çıkan gerginlikte, polis gaz, özel güvenlik görevlileri cop kullandı. Göstericiler de polis ve özel güvenliklere sandalye attı.

PANKART VE DÖVİZ ARBEDESİ

İTÜ'de öğle saatlerinde toplanan bir grup öğrenci, "1915 olayları"yla ilgili anma etkinliği düzenlemek istedi. Bu sırada özel güvenlik görevlileri asılan pankart ve dövizleri kaldırmak isteyince arbede çıktı.

ÖĞRENCİLER SANDALYE ATTI

Arbede sırasında özel güvenlik görevlilerinin cop ile öğrencilere vurduğu görüldü. Gruptakiler ise sandalye atarak karşılık verdi.

O ANLAR ÖĞRENCİ KAMERASINDA

Ardebe büyüyünce polis de gruba müdahalede bulundu. Polisin müdahalesi sırasında özel güvenlik görevlilerinin öğrencilere kendilerine atılan sandalyeleri fırlattı. Çıkan olaylar öğrenciler tarafından görüntülendi.

Kaynak: DHA