İzmir'deki Şüpheli Araç Ateş Açılarak Durdurulabildi

Son Güncelleme:

İzmir'de denetim yapan trafik polisinden kaçan ve ateş edilerek durdurulabilen tırın dorsesinde, beyana uygun mal taşındığı tespit edildi.

İzmir'de, denetim yapan trafik polisinden kaçan ve lastiklerine ateş edilerek durdurulabilen tırın dorsesindeki incelemede, beyana uygun mal taşıdığı belirlendi.


Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa ilçesindeki iki ayrı firmaya cam ve rulman götürdüğü kayıtlı tırın dorsesinde Alsancak Limanı'ndaki x-ray cihazlarıyla yapılan incelemede, beyana uygun mal olduğu anlaşıldı.


Tırın sürücüsü H.A. (32), trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.


Dün gece Almanya'dan Ro-Ro gemisiyle gelen yükü Çeşme'de teslim alan H.A, Narlıdere gişelerinde polisin "Dur" ihtarına uymayıp kaçmıştı. Bir saate yakın süren kovalamacanın ardından tır, lastiklerine ateş edilerek yakalanabilmişti.


Polise ifadesinde, alkollü olduğu için kaçtığını söylediği öğrenilen H.A'nın 102 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. - İzmir

Kaynak: AA