Kamil Ocak Stadyumu'nda Son Hazırlıklar Yapılıyor

Son Güncelleme:

Gaziantep'te oynanacak olan FIFA U-20 Dünya Kupası maçları için Kamil Ocak Stadyumu'nda son hazırlıklar yapılıyor.

Gaziantep'te oynanacak olan FIFA U-20 Dünya Kupası maçları için Kamil Ocak Stadyumu'nda son hazırlıklar yapılıyor.


Kamil Ocak Stadyumu'nda FIFA U-20 Dünya Kupası maçları için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Saha zemin çalışması, koltuk tamirleri ve boyama işleri aralıksız devam ederken, şeref tribünü ile basın tribününde de çalışmalar yürütülüyor.


Gaziantep'te FIFA U-20 Dünya Kupası açılış maçı, 22 Haziran 2013 Cumartesi günü Meksika ile Yunanistan arasında saat 18: 00'da oynanacak maç ile başlayacak. Aynı gün saat 21: 00'da Paraguay ile Mali maçı oynanacak.


İkinci maçlar ise, 25 Haziran 2013 Salı günü Meksika ile Paraguay arasında 18: 00'da başlayacak. 21: 00'da ise Mali ile Yunanistan maçı oynanacak. Son maçlar ise 28 Haziran 2013 Cuma günü 18: 00'da Mali ile Meksika arasında oynanacak. Maçlar, aynı günün gecesinde oynanacak El Salvador ile Kolombiya maçı ile son bulacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA