Kar Sundurmayı Yıktı, 2 Kişi Son Anda Kurtuldu

Son Güncelleme:

Bolu'da, binanın çatısında biriken kar kütlesi düşerek 4,5 metre uzunluğundaki sundurmayı yıkarken, iki kişi son anda kar altında kalmaktan kurtuldu.

Bolu'da, iki katlı binanın çatısında biriken karlar aşağı düşerek 4,5 metre uzunluğundaki sundurmayı yıkarken, iki kişi son anda kendilerini öne doğru atarak altında kalmaktan kurtuldu.

Kar yağışının durmasının ardından bugün güneş yüzünü göstermeye başlarken, çatılarda biriken karlar ve saçaklarda oluşan buzlar, tehlike oluşturuyor.

Bugün, saat 13.15'de İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan iki katlı binanın çatısında biriken karlar, büyük bir gürültüyle aşağıda bulunan berberin önündeki 4,5 metre uzunluğundaki sundurmanın üzerine düştü.

Berberin önünde duran iki kişi son anda kendilerini öne doğru atarak sundurmanın altında kalmaktan kurtuldu. Büyük korku yaşayan iki kişi daha sonra olay yerinden ayrıldı. Caddedeki binaların çatılarında biriken karları temizleyen itfaiye ekipleri yaşanan olayın ardından iki katlı binanın üzerindeki karları da temizledi.

Berber İskender Özen, "Saç kesimi yapıyorduk. Birden bir gürültü çıktı. Sundurmamız yere düştü. Altında arkadaşlar vardı, kendilerini son anda kurtardılar. Çok büyük bir gürültü çıktı" dedi.

Kaynak: DHA