Karacabey'de Tahıl Deposu İçin Temel Atıldı

Son Güncelleme:

Karacabey Ticaret Borsası Gıda ve Tahıl Çarşısına yapılacak 8 ilave tahıl deposunun temeli, Meclis üyelerinin katılımıyla atıldı.

Karacabey Ticaret Borsası Gıda ve Tahıl Çarşısına yapılacak 8 ilave tahıl deposunun temeli, Meclis üyelerinin katılımıyla atıldı.


Borsa'nın 2013 yılında üyelerinin hizmetine sunduğu 16 depodan oluşan Gıda ve Tahıl Çarşısına ek olarak yapılacak 8 depo için temel atıldı.


Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, burada yaptığı konuşmada, 8 depoyu çevre düzenlemesi ile birlikte 2017 yılının mart ayına yetiştirmek istediklerini söyledi.


Borsa'nın kendi imkanlarıyla yapacağı depoların 210 metrekare olacağını kaydeden Bertan, toplamda 24 depo ve 7 bin metrekareye ulaşacak kapalı alanla üyelerine en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.


Törene, Meclis Başkanı Halit Elbir ile Borsa Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA