Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşakları 97-117. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.00-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılarak, ulaşım Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendiriliyor ve İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor. Sapanca otoyol kavşağında da araç geçişine izin verilmiyor.


Ankara Çevre Otoyolu'nun Kıbrısköy- Samsun kavşakları 1-3. kilometrelerindeki üstyapı iyileştirme ve bakım çalışmaları nedeniyle Çankaya-Samsun kavşakları yönünde soldan iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten ve iki şeritten izin veriliyor.


Anadolu Otoyolu'nun Bolu doğu- Yeniçağa kavşakları 17-20. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.


Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu Bilecik-Şanlıurfa kuzey kavşakları 53-132. kilometrelerindeki bağlantı yollarında üstyapı genel onarım işi gerçekleştiriliyor. Çalışmalar sebebiyle Şanlıurfa-Şuruç ve Şanlıurfa batı bağlantı yolu kavşakları Gaziantep-Şanlıurfa yönü 12-16. kilometrelerini kapsayan kesimde 3 şerit trafiğe kapalı bulunuyor.


Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresindeki köprülü kavşak yapımı nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan gerçekleştiriliyor.


Konya- Aksaray il sınırı yolunun 67-72. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: AA