Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bartın-Kurucaşile- Cide yolunun 51-84. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım yolun kontrollü olarak 66-67. kilometreleri arasında Karaman köyü mevkisi ve 71-72. kilometreleri arasında Curunlu köyü mevkisi arasında servis yolundan sağlanıyor.


Ankara Anadolu Otoyolu Cankurtalan Akıncı işletme sınırı kesiminde Ankara- İstanbul yönü 0-8. kilometreleri arasında İstanbul Ankara yönü 11-16. kilometreleri arasında yapılacak üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Trafik akışı, 31 Ağustos'a kadar bu kesimde Ankara ve İstanbul istikametlerinden her iki yönde çift yönlü gidiş-geliş olarak sağlanıyor.


Bursa Çevre Otoyolu Yalova ayrımı- Karacabey Köprülü Kavşağı 0-8. kilometreleri arasındaki kesimde, üst yapı iyileştirilmesi ve onarımı çalışmaları nedeniyle Bursa Batı Kavşağı Görükle- İzmir istikameti, trafiğe kapatılacağından, Mudanya istikametinden İzmir istikametine seyreden araç sürücüleri, Görükle ayrımından Görükle bağlantı yolunu kullanarak İzmir istikametine yönlendirilecek.

Kaynak: AA