Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolunun İncek kavşağı- Sincan kavşağı kesimi 0-10. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar trafiğe kapatılarak, ulaşım, Sincan kavşağı-İncek kavşağı istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.


İzmir- Çeşme otoyolunun Güzelbahçe devlet yolu bağlantısı 1. kilometresinde kanopi yıkımı çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar Güzelbahçe-İzmir istikametinde bant aktarımı yapılacak.


Kuzey Marmara otoyolunun Paşaköy- Mecidiye bağlantı yolu Mecidiye kavşağı U73 üst geçit köprüsü kenar ayak inşaatı çalışması nedeniyle 9 Kasım'a kadar Anadolu otoyolunun 22-24. kilometrelerinde kalan kesimde Ankara- İstanbul yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım, bu kesimde diğer istikametten gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA