Karısını Bıçaklayarak Öldüren Cani Koca Cinayeti Gören Komşusunu Pompalı Tüfekle Kovaladı
Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde kocası tarafından bıçaklanan 3 çocuk annesi hayatını kaybetti. Cani koca cinayeti fark eden komşusunu öldürmek için de pompalı tüfekle 300 metre kovaladı.
Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde kocası tarafından bıçaklanan 3 çocuk annesi hayatını kaybetti. Gözü dönmüş koca cinayeti fark eden komşusu Hüseyin Dönmez'i öldürmek için pompalı tüfekle ev ile yaklaşık 300 metre mesafesi olan Keskin Adliyesi'ne kadar kovaladı.
TARTIŞTIĞI KARISINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Edinilen bilgiye göre, Keskin İlçesinde Altıntaş Mahallesi Hüdaverdi Atalım Caddesi'ndeki 2 katlı evde yaşayan Ali ve Özgül Uçaçelik çifti arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucunda Ali Uçaçelik mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eşi Özgül Uçaçelik'in karnına sapladı. Ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Ailenin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
CİNAYETİ FARK EDEN KOMŞUSUNU 300 METRE KOVALADI
İddiaya göre şüpheli Ali Uçaçelik, cinayeti fark eden komşusu Hüseyin Dönmez'i öldürmek için pompalı tüfekle ev ile yaklaşık 300 metre mesafesi olan Keskin Adliyesi'ne kadar kovaladı. Olayı fark eden Adliye binasındaki görevli polis memuru Dönmez'i kurtarmak için binanın içine aldı. Şüpheli, Uçaçelik'in Adliye binasının penceresinden içeriye tüfekle bir el ateş etti.
CANİ KOCA YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI
Dönmez'in hayatını kurtaran Polis memuru olay yerine ekip çağırmasının ardından şüpheli Uçaçelik yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden 55 yaşındaki Özgül Uçaçelik'in cenazesi Keskin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.