Karolin Fişekçi: Rahat Batıyorsa Gitsin IŞİD'e Cariye Olsun

Son Güncelleme:

Ressam ve yazar Karolin Fişekçi, son dönemde Ak Parti'ye verdiği destekle dikkat çeken eski manken Tuğçe Kazaz'a sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Ressam ve yazar Karolin Fişekçi, son dönemde Ak Partiye'ye verdiği destekle adını duyuran eski manken Tuğçe Kazaz'a sosyal medya hesabından çok sert yanıt verdi.

"GİTSİN IŞİD'E CARİYE OLSUN"

Karolin Fişekçi, Ak Partiye'ye övgü dolu sözleri ve Mustafa Kemal Atatürk'e karşı sözleri için, "Yaa bırakın şu manken eskisi kızı sürekli konuşup ekmeğine yağ sürmeyin. Atatürk'ü beğenmiyorsa, rahat batıyorsa gitsin IŞİD'e cariye olsun" dedi. Fişekçi mesajlarının devamında, "Ben bu kızı Kenan ile birlikte iken Kenan'ın ona yaptığı doğum günü zamanında görüp tanımıştım. Aklı bir karış havadaydı" şeklinde yazdı.

ELEŞTİRİLERE BÖYLE CEVAP VERMİŞTİ

Manken Tuğçe Kazaz, bir gazetede yer alan Atatürk'le ilgili sözleri nedeniyle bazı kişilerin ağza alınmayacak küfürleri ve tehditlerine yaptığı şu yazılı açıklama ile cevap vermişti; "Sizin Atatürk anlayışınızı da böylece görmüş olduk. Atatürk olmasaydı, din değiştiremeyecektin, geçmişte yemiş olduğun haltları yiyemeyecektin' diyenler olmuş. Bende diyorum ki, sizlerin o putlaştırdığınız Atatürk keşke olmasaydı da ben de o haltları yememiş olsaydım."

BALIKÇIYI BASMIŞTI

Daha önce eski sevgilisi Orhan Pamuk'un yabancı dostlarıyla İstanbul Cihangir'deki bir balıkçıda yemek yediğini öğrenen Fişekçi, gidip masasına oturmuştu. Bu sırada görüntülendiğini fark eden Pamuk, dosyalarını toplayıp mekânı terk etmişti.

ORHAN PAMUK'U DA TOPA TUTMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Orhan Pamuk'un eski sevgilisi Karolin Fişekçi geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda, Pamuk hakkında da sert ifadeler kullanmıştı. Programda Türkiye'de önemli gelişmelerin yaşandığını ve Orhan Pamuk'un önemsiz şeyler hakkında bile konuşurken, bu derece önemli gelişmeler karşısında sessiz kaldığını vurgulayan Fişekçi "Böyle bir adam beni de kabul etmezdi zaten. Demek ki başka türlü bir çıkarına bakıyormuş" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com