Kartal'da Cisse Bombası
Beşiktaş'ın, Psg'nin 29 Yaşındaki Orta Saha Oyuncusuyla 3 Yıllık Anlaşma Sağladığı Öğrenildi.
Beşiktaş'ın, PSG'nin 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
FENERBAHÇE ve Galatasaray’ın peş peşe kaliteli oyuncuları getirmesinin ardından gözlerin çevrildiği Beşiktaş, sürpriz bir atak yaparak Edouard Cisse’nin işini bitirdiği öğrenildi. Sevilla’nın kaptanı Javi Navarro ile Real Betis’in Brezilyalısı Assunçao’dan istediği yanıtı alamayan siyah beyazlılar, rotayı Fransa’ya çevirdi. Dış transfer görüşmelerini yürüten futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile yönetici Mario Berk, İspanya’dan Fransa’ya geçerek, Paris
CISSE KİMDİR?
30 Mart 1978 Pau doğumlu Edouard Cisse, Paris Saint Germain'den önce Rennes, West Ham United ve Monaco takımlarında birer sezon kiralık oynadı.
Kariyerinin en başarılı günlerini Monaco'da yaşayan Cisse, Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. 2006 yılında PSG formasıyla Fransa Kupası'nı kazanan 1.83 boyundaki futbolcu, 1998 yılında yine PSG formasıyla lig şampiyonluğu kupasını kaldırdı.
Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon ligde 32 maça çıkarken, bu karşılaşmaların 30'una ilk 11'de başladı. Rakip filelere 2 gol gönderen Fransız futbolcu, 9 sarı kart gördü.SaintGermain’in orta sahadaki dinamosu Edouard Cisse için Fransız yöneticileriyle masaya oturdu. Ezeli rakiplerinin gerisinde kalmamak için 2 yabancı oyuncu transferi için Avrupa’da karargah kuran siyah beyazlılar, Fransız kulübüyle yaptığı bonservis ücretinde de uzlaşma sağladı.
Makelele bilmecesi
İki kulüp, bonservis bedeli hakkında açıklama yapılmaması konusunda da fikirbirliğine varırken, 29 yaşındaki EdouardCisse’nin 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Bir dönem Monaco, Rennes ve West Ham United forması giyen Fransız oyuncunun, yıllık 1 milyon 600 bin Euro alacağı öğrenildi. Bu arada listede yer alan Chelseali Makelele dün Türkiye’ye geldi. 5 arkadaşıyla birlikte Paris’ten İstanbul aktarmalı Antalya’ya giden Fransız oyuncunun, tatil için mi yoksa transfer görüşmeleri için mi geldiği netlik kazanmadı.
CUMA GÜNÜ GELİYOR
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Edouard Cisse, 29 Haziran Cuma günü İstanbul'a gelecek.
Siyah-beyazlı kulübün, uzun arayışları sonrası anlaşma sağladığı Cisse'nin, 29 Haziran Cuma akşamı Türkiye'ye geleceği ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.