Kastamonu'nda Yolcu Otobüsü Kara Saplandı

Son Güncelleme:

Bozkurt ilçesinde kara saplanan yolcu otobüsü belediye ekiplerince kurtarıldı, yaklaşık 2 saat mahsur kalan yolcular servis araçları ile evlerine gönderildi.

Bozkurt ilçesinde kara saplanan yolcu otobüsü belediye ekiplerince kurtarıldı, yaklaşık 2 saat mahsur kalan yolcular servis araçları ile evlerine gönderildi.


Bozkurt ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan ve 21 yolcusu bulunan özel bir firmaya ait otobüs, tipi nedeniyle ilçeye 3 kilometre uzaklıktaki Yeni Mahalle mevkisinde kara saplandı.


Otobüs, belediye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kurtarılarak güvenli bir yere çekildi. İstanbul'a gitmek için yola çıkan ve yaklaşık 2 saat mahsur kalan yolcular, servis araçları ile ilçeye geri getirilerek evlerine gönderildi.


İlçeyi Kastamonu il merkezine bağlayan karayolunda ise tipi nedeniyle kar kalınlığı yer yer 80 santimetreye ulaştı.

Kaynak: AA