Kavgayı Ayırmak İsterken Hayatı Karardı

Son Güncelleme:

Batman'da 17 yıl önce iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken, göğsünden bıçaklanan Bilal Atlak, senelerdir yatağa mahkum halde yaşıyor.

Batman'da yaşayan 38 yaşındaki Bilal Atlak, yıllar önce yaşanan olayın ardından, gözlerini ve yürüme yetisini kaybederek, yatağa mahkum oldu.

KAVGAYI AYIRIRKEN BIÇAKLANDI

Doktorları ise Atlak'ın tedavisi için kök hücre nakli yapılması gerektiğini belirtiyor. Anne Makbule Atlak, yaptığı açıklamada, oğlunun askerlik dönüşü belgesini almak için gittiği askerlik şubesi yakınlarında tanık olduğu bir kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandığını anlattı.

"GÖZLERİNİN AÇILMASINI VE YÜRÜMESİNİ İSTİYORUM"

Oğlunu göğsünden bıçaklayanların olaydan sonra kaçtığını belirten anne Atlak, "Oğlum Bilal'i yaralı halde yoldan geçen vatandaşlar hastaneye kaldırmış. Öldü diye hastaneye kaldırılan oğlumun kalbi doktorlar tarafından çalıştırılarak ameliyata alınmış. Ameliyattan sonra hem gözünü kaybetti hem de yatağa mahkum oldu. Gözlerinin açılmasını ve yürümesini istiyorum" diye konuştu.

"BİZİM GÜCÜMÜZ YETMİYOR"

Bilal'in kardeşi Siraç Atlak da kardeşinin sağlığına kavuşması için yetkililerden yardım beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Tedavisi için kök hücre nakli gerekiyormuş, ona da bizim gücümüz yetmiyor. 17 yıl önce ameliyat edildiğinde iki kök hücrenin öldüğünü bize bildirdiler. Bu kök hücreler nedeniyle hem görme hem de yürüme yetisini kaybetti. Tedavisi ancak yurtdışında yapılabiliyormuş."



Kaynak: AA