Kavşaklardaki Sinyalizasyon Sistemleri Güçlendirildi
Şanlıurfa Belediyesinin, Abide ve eski Vilayet kavşağındaki, sinyalizasyon sistemlerine ekstra güç kaynağı takviye ettiği bildirildi.
Şanlıurfa Belediyesinin, Abide ve eski Vilayet kavşağındaki, sinyalizasyon sistemlerine ekstra güç kaynağı takviye ettiği bildirildi.
Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye ulaşım ve koordinasyon merkezi ekipleri, sinyalizasyon cihazlarındaki elektrik kesintileri nedeniyle kavşak ve kentin farklı yerlerindeki trafiğin aksamasının giderilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler bu çerçevede, insan ve araç trafiğinin en yoğun olduğu kavşakların başında gelen Abide ve eski Vilayet kavşağındaki sinyalizasyon sisteminin, elektrik kesintilerinde devreden çıkmaması için "güç kaynağı" takviye etti.
Yapılan güçlendirme çalışmalarıyla 2 saatlik enerji kesintisinde bile sinyalizasyon sistemi devreden çıkmayacak.
Belediye Ulaşım Koordinasyon ekipleri, benzer çalışmaları şehirdeki diğer kavşaklarda da yaygınlaştıracak.
- ŞANLIURFA