Kayahan'ın Cenaze Töreninde Nilüfer Gözyaşlarına Boğuldu

Son Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ı sanatçı dostları alkışlarla uğurladı. Ünlü şarkıcı Nilüfer, tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ı sanatçı dostları alkışlarla uğurladı.Ünlü şarkıcı Nilüfer'in düzenlenen tören esnasında sık sık gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

NİLÜFER UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Tedavi gördüğü hastanede hastalığına yenik düşüp Acıbadem Hastanesi'nde 66 yaşında hayata gözlerini yuman Kayahan için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Törene, Kayahan'ın eşi İpek Açar, kızları Aslı Gönül ve Beste'nin yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı AV. Murat Hazinedar, Nilüfer, Sezen Aksu, İskender Paydaş, Mirkelam, İzzet Öz, Betül Demir, Arif Sağ, Hakan Peker ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze töreninde Kayahan'ın görüntülerin bulunduğu slayt gösterisi izletildi. Kayahan'ın eşi ve küçük kızı tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Sanatçı Nilüfer'de Kayahan için uzun süre gözyaşı döktü. Sanatçı dostları Kayahan'ı cenazesinin bulunduğu tabutu, tören alanından alkış eşliğinde çıkardı.

15 YILLIK DARGINLIK BU KONSERDE BİTMİŞTİ

Kanser sebebiyle hayatını yitiren Kayahan son şarkılarını, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Belediye'nin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde verdiği konserinde seslendirmişti. Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer bir araya gelerek barıştı.

Nilüfer, Kayahan ile 14 Şubat'ta birlikte sahneye çıktıklarının hatırlatılması üzerine, "İyi ki yaptık o konseri" dedi. Nilüfer, çok üzgün olduğunu ve Kayahan'ın 35 yıllık arkadaşı olduğunu söyledi.

Kayahan, Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak: İHA