Kars'ta Kaybolan 9 Yaşındaki Kız Çocuğunun Annesi Konuştu: Ne Olursunuz Çocuğumu Bulun Getirin

Son Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğu için arama çalışmaları devam ederken, acılı anne, "Ne olursunuz çocuğumu bulun getirin, kim aldıysa, kim götürdüyse bulun getirin." dedi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel için arama çalışmaları devam ederken, acılı anne, "Ne olursunuz çocuğumu bulun getirin, kim aldıysa, kim götürdüyse bulun getirin." dedi. Kars'ın Paslı köyünde dün öğle saatlerinde yabani meyve toplamaya çıkan ve bir daha geri dönmeyen kız çocuğu için arama çalışmaları devam ediyor.

ANNE: ÇOCUĞUMA ZARAR VERMEYİN

Anne Handan Güzel, kızının dün öğle saatlerinde kaybolduğunu, eve su içmek için gelmesinin ardından bir daha görmediğini söyledi. Güzel, kızının daha önce evden hiç uzaklaşmadığını belirterek, şunları dile getirdi: "Hiç evden ayrılmıyordu, hep evde televizyonun başındaydı. Herkesten yardım diliyorum. Ne olur yavrumu bulun getirin, çocuğuma zarar vermeyin Allah'ınızı severseniz.

ACILI ANNE, TÜM TÜRKİYE'DEN YARDIM İSTEDİ

Herkesin çocuğu var. Geçen sene kaza geçirdi, ayağında sakatlık, gözünde sıkıntı var, ne olursunuz çocuğumu bulun getirin. Bütün Türkiye'ye sesleniyorum: Ne olursunuz çocuğumu bulun getirin, kim aldıysa kim götürdüyse bulun getirin."

KAYBOLAN KIZ ÇOCUĞU: SİZ GİDİN BEN ARKANIZDAN GELECEĞİM

Maddi durumlarının iyi olmadığını söyleyen Güzel, "Amca çocuklarıyla meyve toplamaya gittiler, ondan sonra hiç görememişler. Amca çocuklarından ayrılmış, 'Siz gidin, ben arkanızdan geleceğim.', küçük kardeşine de 'Başım ağrıyor, gidip yatacağım.' demiş. Ondan sonra hiç gelmemiş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA