Kaymakam Gödekmerdan Mahallelinin Sorunlarını Dinledi
Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, ilçeye mahalle mahalle gezip vatandaşların dertlerini dinliyor.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, ilçeye mahalle mahalle gezip vatandaşların dertlerini dinliyor.
Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan mahalle gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Hafta sonu Kumbahçe, Umurca ve Yokuşbaşı mahallelerinde halkla bir araya gelen Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan halkın sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlar mahallelerini ilk defa bir kaymakamın ziyaret etmesi ve onların sorunları dinlemesinin sevindirici olduğunu ifade ettiler.
İlk ziyaret Kumbahçe mahallesine gerçekleşti. Çoğunluğu bayanlardan oluşan mahalle sakini, işletmelerin şezlonglarından ve masa sandalyelerinden rahatsız oldukları dile getirerek, bununla ilgili önlem alınmasını istedi. Sokak aralarındaki uygunsuz araç parkalarının da önüne geçilmesini isteyen mahalle sakinleri, mahalle içinde bulunan parkın temizlenerek kullanıma sokulması gerektiğini de ifade ettiler.
Kaymakam Gödekmerdan, vatandaşların dile getirdiği sorunlarla ilgili, "Biz belediye yetkilileri ile görüşüp bu konu ile ilgili çalışmaları en kısa sürede yapacağız. Bayanlarımızın spor yapması en doğal hakları. Bu çalışmaların hızlanması için Kaymakamlığımız en kısa sürede devreye girecek" dedi.
Daha sonra Umurça mahallesine giden Kaymakam, burada yaşanan sıkıntıları dinledi. Mahallelinin genel isteğinin sokak aralarında dolaşan hurdacılar olduğunu dile getiren vatandaşlar, bu konuyla ilgili önlem alınması gerektiğini söylediler. Daha önce herhangi bir yetkilinin dertlerini dinlemediklerini ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden mahalleli, Kaymakama teşekkür ettiler. Ziyaretler Yokuşbaşı mahallesinde de devam etti. Yokuşbaşı mahallesi sakinleri Kaymakam Gödekmerandan'dan, Bodrum'da faaliyet gösteren ve ruhsatsız olarak çalışan su bayileri ile ilgili önlem alınmasını istediler. Kaymakam Dr.Mehmet Gödekmerdan konuyla ilgili olarak, bu işletmelerin Mart ayı içinde kapanacağını belirterek; "Mart ayında Belediyeler Birliği tarafından işletilecek olan su tesisinin faaliyete geçeceği
bu nedenle bu işletmelerin Bodrum Belediyesi tarafından kapatılacağını" ifade ederek vatandaşlarımızın en sağlıklı şekilde su alabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu tür sorunları artık Bodrum'da yaşamayacağız" dedi.
Öte yandan bazı vatandaşlar ise, Gödekmerdan'dan sokak ismiyle ilgili taleplerde bulundu. Kaymakam Gödekmerdan Belediye ile gerekli görüşmelerin ardından bu konuyu da gündeme alacaklarını ifade etti. - MUĞLA