Kesob-dan Dengiz'e Ziyaret

Son Güncelleme:

(KESOB) Başkanı Mustafa Alan, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Ömer Dengiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği


(KESOB) Başkanı Mustafa Alan, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Ömer Dengiz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


KESOB Başkanı Mustafa Alan, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz-e hayırlı olsun dileklerini ileterek, hükümetin ve belediyenin çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Alan yanında getirdiği, 4+4+4 eğitim sistemi, esnaf sicilde kayıt sırasında istenilen ustalık belgesi, emekli aylıklarından kesilen yüzde 15 Sosyal Güvenlik destek primi ile ilgili sorunları içeren bir dosyayı da Dengiz'e teslim etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Dengiz'de, esnaf sanatkarların sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi ve çözülebilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.Dengiz, "Parti olarak Kayseri'ye faydalı olmaya, Kayseriliye hizmet etmeye talip olan bir yönetimiz. Allah'ım bu hizmetleri yapmamızda bizleri mahcup etmesin" dedi.


Muhabir: Yemliha Kurt


Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA