Kılıçdaroğlu, Suriye'deki Katliamla İlgili Açıklama Yapmadı

Son Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, grup toplantısındaki konuşmasında dün ortaya çıkan Suriye'deki dehşet görüntüleriyle ilgili açıklama yapmadı.

Dün ortaya çıkan ve tüm dünyayı ayağa kaldıran Suriye'deki dehşete düşüren fotoğraflar tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, konuşmasında, dün yayınlanan ve Suriye'de yaşanan Esad zulmünü kanıtlayan fotoğraflarla ilgili açıklama yapmaması dikkat çekti.

DEHŞET FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Esad rejiminin muhaliflere yönelik yaptığı işkence görüntüleri Dünyanın her yerinden tepkilere neden oldu. AA'nın yayınladığı görüntülerde mahkumların aç bırakılarak ve çeşitli işkencelerle öldürüldüğü belgelendi.

İNGİLİZ BAKAN: SORUMLULAR HESAP VERMELİ

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflarla ilgili, "Şok edici bir haber. Sorumlular hesap vermeli" değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir takipçisinin Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen fotoğrafları görüp görmediğini sorması üzerine Hague, "Suriye halkına karşı işlenen sistematik vahşetin delilleri artıyor. Sorumlular hesap vermeli" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com