Kırklareli'de Son 24 Saatte Metrekareye 50 Kilogram Yağış Düştü
Son Güncelleme:
Kırklareli'de etkili olan sağanak nedeniyle caddelerde ve sokaklarda oluşan su birikintileri, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu.poşetler ya da ellerinde bulunan eşyalar ile ıslanmaktan kurtulmaya çalıştı.
Kırklareli'de etkili olan sağanak nedeniyle caddelerde ve sokaklarda oluşan su birikintileri, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu.
İl merkezinde yağışın belli aralıklarla birden başlaması sebebi ile yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar,
poşetler ya da ellerinde bulunan eşyalar ile ıslanmaktan kurtulmaya çalıştı. Kırklareli Vilayet Meydanı'nda yağışa hazırlıksız yakalanan Bahri Boz, gece geç saatlerde yağmurun başladığını gün aydınlanmaya başladığında yağmurun belli aralıklarla yağdığını fakat bu kadar yağmasının Kırklareli'de hayatı olumsuz yönde etkilediğini söyledi.
Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre son 24 saatte50 kilogram yağış düştüğü öğrenildi.
30.11.2012 16: 34: 43
TSI
NNNN - KIRKLARELİ
Kaynak: İHA