Kırklareli Emniyet Müdürü Canbazoğlu Açıklaması
Son Güncelleme:
Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, 24 olan MOBESE kamera sayısını 80'e yükseltmek istediklerini bildirdi.
Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, 24 olan MOBESE kamera sayısını 80'e yükseltmek istediklerini bildirdi.
Canbazoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut MOBESE kameralarının Kırklareli için yeterli olmadığını söyledi. MOBESE kameralarının caydırıcılık özelliği ile suç oranlarının düşmesini sağladığını ifade eden Canbazoğlu, 1 milyon lira bütçeli kablosuz MOBESE projelerini, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne sunduklarını belirtti.
Kırklareli'de bulunan bürokrat ve iş adamlarının desteği ile projeyi hayata geçirmek istediklerini kaydeden Canbazoğlu, "MOBESE kamera sayısını 80'e yükseltmek istiyoruz. Mevcut 24 kameramız var ancak yeterli olmuyor" dedi.
Muhabir: Cihan Demirci
Yayıncı: Neşat Ergül - KIRKLARELİ
Kaynak: AA