Kırşehir'de Su Ana İsale Hattı Tamamen Değişek

Son Güncelleme:

Kırşehir Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla Dünya Bankası ile imzalanan 12 milyon 500 bin euro tutarındaki Ana İsale Hattı'nın yenilenmesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Kırşehir Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla Dünya Bankası ile imzalanan 12 milyon 500 bin euro tutarındaki Ana İsale Hattı'nın yenilenmesi projesinin ihalesi gerçekleştirildi.


Belediye Başkan Yardımcıları Halil Tan, Yaşar Sulu, İller Bankası ve Dünya Bankası yetkilileri ile kısa listeye giren 6 firma yetkilisinin katılımıyla Kırşehir Su Temin Sisteminin ve Scada Kurulumu için Kesin Projelerin Revizyonu ve İncelenmesinde ihalesi gerçekleştirildi.


İhale hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Halil Tan, Kırşehir Su Temin Sisteminin ve Scada Kurulumu için Kesin Projelerin Revizyonu ve İncelenmesi, Son Tasarımının Oluşturulması, İhale Dokümanlarının Hazırlanması ve İnşaat Kontrollüğü İçin Danışmanlık Hizmeti Alımı ihalesine Su-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş, Temel Su Uluslar arası Mühendislik Hizmetleri A.Ş (Fichtner GMBH & Co.Kg Almanya) Ortak Girişimi, Eptisa Servicios de Ingenieria S.L (İspanya) - Eptisa Mühendislik Ltd.Şti - Koltek Müşavirlik A.Ş Ortak Girişimi, Igip Ingenieur - Gesellschaft Für Internationale Planungsaufgaben MBH(Almanya)-Tempo Alt Yapı Mühendislik Müşavirlik Ortak Girişimi, Safege International Department European & African Division (Fransa)-Eurosestüdios S.L.(İspanya)- Tümaş Ortak Girişimi ve Cowi A/S (Danimarka)-Cowi SNS Ortak Girişimi olmak üzere 6 firmanın teklif verdiğini belirtti.


Tan; " Belediye olarak 2009 yılından beri yürütülen çalışmalarla İller Bankası aracılığıyla Dünya Bankası ile birlikte imzalanan protokol kapsamında ihale gerçekleştirildi. İhalenin tüm Kırşehir'e hayırlı olmasını diyorum. 6 firma ihale için başvurdu. Mali ve Teknik Teklifler incelendikten sonra gerekli açıklama yine belediye tarafından yapılacaktır" dedi.


Dünya Bankasının kısa listesine girmeye hak kazanmış ve ihaleye başvurmuş 6 firmayı da açıklayan Başkan Yardımcısı Tan, Kırşehir Belediyesi olarak en büyük projelerinden birisi olan Ana İsale Hattı yenilenme projesinin de yapılan ihale sonucunda en kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA