Kocaeli İtfaiye Evde Yılan Aradı
İtfaiye evde yılan aradıFaruk KIYAK-Orhan UZUN/DERİNCE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde evlerinin içerisinde yaklaşık bir metre uzunluğunda yılan gördüklerini iddia eden aile itfaiyeden yardım istedi.
İtfaiye evde yılan aradı
Faruk KIYAK-Orhan UZUN/DERİNCE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Derince İlçesi'nde evlerinin içerisinde yaklaşık bir metre uzunluğunda yılan gördüklerini iddia eden aile itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri evde yaptıkları aramaya rağmen yılana rastlayamadı.
Derince Öğretmenler Mahallesi'nde Ahmet ve Aynur Bakar çiftinin kızı Aysun Adar evin içerisinde çığlıklar atarak dışarı çıktı. Aysun Adar evin önünde bulunan anne ve babasına evde bir metre boyunda yılan gördüğünü iddia etti. Aysun Adar daha sonra itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Eve gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat boyunca evin her tarafında yılan aradı. Bu arada, bazı mahalle sakinleri de yılan arama çalışmalarını evin önünde merakla izledi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat boyunca arama yapmasına rağmen yılana rastlayamadı.
Evde yılanı görünce çok korktuğunu söyleyen Aysun Adar, "Evin içerisinde bir metre boyunda yılanı görünce şok yaşadım. Çığlıklar atarak evden çıkıp anne ve babama söyledim. İtfaiyeyi aradık ama yapılan aramalarda yılana rastlanamadı. Evin bir tarafından çıkmış olabilir" dedi.
FOTOĞRAFLI
HABER: Faruk KIYAK-KAMERA: ORHAN UZUN