Kütahya Valisi Yılmaz Açıklaması

Son Güncelleme:

"Sadece ramazan ayında değil, çeşitli konu ve etkinliklerle de yaşlıların hatırlanması gerekiyor"

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, "Sadece ramazan ayında değil, çeşitli konu ve etkinliklerle de yaşlıların hatırlanması gerekiyor" dedi.


Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlılar ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi'nde kalan çocuklarla birlikte iftar yaptı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, bir ramazan gecesinde yaşlı ve kimsesiz çocuklarla birlikte olmak istediğini söyledi.


Katılan herkese teşekkür eden Yılmaz, şöyle konuştu:


"Geçen sene de ramazanın ilk günü iftarda yine arkadaşlarımızla beraber buradaydık ve ilk iftarımızı sizlerle yapmıştık. Sadece ramazan ayında değil, çeşitli konu ve etkinliklerle de yaşlıların hatırlanması gerekiyor. Burada güzel bir ortamda yaşlılarımızla sohbet etme imkanı bulduk, kendilerini dinledik. Genelde bütün yaşlılarımızın yaşadıkları ortamdan memnun olduklarını görmek bizleri çok sevindirdi ve mutlu etti. Bu vesile ile şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum."


İftar yemeğine, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA