Kutlu Doğum Haftası Hazırlıkları Başladı

Son Güncelleme:

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için yapılan hazırlıklar Rize'de başladı.

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri için yapılan hazırlıklar Rize'de başladı.


İl Müftülüğünden yapılan yazılı açıklamada, Müftü Yusuf Doğan başkanlığında kurulan komisyonun ilk olarak 25 sivil toplum kuruluşu ile bir araya geldiği belirtildi.


Bu yılın Kutlu Doğum Haftası konusunun Diyanet İşleri Başkanlığınca


"Kardeşlik ve Kardeşlik Hukuku" olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, bu kapsamda etkinlikler çerçevesinde yapılacak olan konferans, gül dağıtımı, çocuklara yönelik program ve yarışmalarla ilgili istişare yapılarak sivil toplum kuruluşlarının düşünce ve görüşlerinin alındığı kaydedildi.


- RİZE

Kaynak: AA