Kuveytli aile otomobili alev alev yandı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Orhangazi Kavşağı yakınlarında motor bölümünden yanmaya başlayan 07 AEE 138 plakalı otomobilde bulunan Kuveytli aile, araçtan inerek canlarını kurtardı. Araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kuveytli 4 kişilik ailenin bulunduğu otomobil alev alev yandı

BURSA İçinde Kuveyt uyruklu karı koca ve 2 çocuklarının bulunduğu bir otomobil Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu, Orhangazi Kavşağı yakınlarında motor bölümünden yanmaya başladı. Bir anda alev topuna dönen araçtaki aile araçtan inerek canlarını kurtarırken, yanan araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Olay saat 13.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bader Salah Faleh Albader Al Saadoun isimli Kuveyt Uyruklu bir şahsın kullandığı 07 AEE 138 plakalı otomobil Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, İstanbul istikametine seyir halindeyken otomobilin motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı. Sürücüsünün yol kenarına çektiği araçta bulunan ve sürücü, eşi ve 2 çocuğu araçtan inerek uzaklaştı.

Araç bir anda alev topuna döndü

Motor bölümünden yanmaya başlayan otomobil bir anda alev topuna dönerken, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yanan araca müdahale eden ekipler aracı söndürdü. Ölen yada yaralananın olmadığı olay sonrasında araçtan inen Kuveyt uyruklu aile büyük bir şok yaşadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA