Bayer Leverkusen - Kopenhag: 4-0

Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Bayer Lerverkusen, Danimarka'nın Kopenhag takımını 4-0 mağlup etti.

Leverkusen- Kopenhag'ı 4-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'ne kaldı.Leverkusen-Kopenhag maç özeti ve golleri ve Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem golünü Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

BayArena Stadı’nda oynanan ve 23 bin 321 seyircinin izlediği karşılaşmada, Bayer Leverkusen 2. dakikada Heung-Min Son'un ve 7. dakikada milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun yaklaşık 25 metreden attığı attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Karşılaşma boyunca üstün oynayan Alman ekip, 31. dakikada Stefan Kiessling ile bir gol daha buldu ve skoru 3-0 yaptı. Maçın ilk yarısı Bayer Leverkusen’in 3-0 üstünlüğüyle geçildi.

Maçın ikinci yarısında da rakibine çok fazla gol pozisyonu vermeyen ev sahibi ekip, Kiessling’in ikinci golüyle durumu 4-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Bayer Leverkusen maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Maça Hakan Çalhanoğlu 90 dakika forma giyerken, diğer milli futbolcu Ömer Toprak ise 54 dakika oyunda kaldı.

İlk karşılaşmayı deplasmanda 3-2 kazanan Bayer Leverkusen rövanşta aldığı 4-0’lik galibiyetle de tur geçerek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı.

Kaynak: EuroSport.com