Lions Dünya Hizmet Günü'nü Kan Bağışıyla Kutladılar

Son Güncelleme:

Adana Taşköprü Lions Kulübü üyeleri 8 Ekim Lions Dünya Hizmet gününü her yıl olduğu gibi bu yılda kan bağışı aktivitesi yaparak kutladılar.

Adana Taşköprü Lions Kulübü üyeleri 8 Ekim Lions Dünya Hizmet gününü her yıl olduğu gibi bu yılda kan bağışı aktivitesi yaparak kutladılar.


Dönem Başkanı Melahat Ataözü, her yıl kan bağışı ya da organ bağışıyla hizmet gününü kutlamaya çalıştıklarını belirterek, "Bu yılda Adana Kan Merkezinde kan bağışı yaptık. Son iki yıldır bağışlarımızın bayram arifesine denk gelmesi de bizi daha mutlu ediyor" dedi.


Bu bağış sırasında 10 defa bağış yapan bağışçılara Kan Merkezi tarafından madalyon verildiğini öğrendiklerini söyleyen Ataözü, "Bu da hoş bir teşvik. Bizim de aramızda 10 defa bağış yapan arkadaşlarımız var. Artık madalyonu hak etmiş oluyorlar. Biz kulüp olarak 'Bir kan bir insan' diyor bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA