Malatya Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Tan."Eğitimde Eşitlik ve Adalet İçin Dershaneler...

Son Güncelleme:

Malatya Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Niyazi Tan, eğitimde eşitlik ve adalet için dershanelerin kapatılması gerektiğini belirtti.

Malatya Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Niyazi Tan, eğitimde eşitlik ve adalet için dershanelerin kapatılması gerektiğini belirtti.


Tan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dershaneleri kapatacakları yönündeki açıklamalarını sevinçle karşıladıklarını söyledi.


Haftanın 5 günü okula, hafta sonları da dershaneye gitmenin öğrencilerin beden ve ruh halini etkilediğini ifade eden Tan, kendisine, ailesine ve akrabalarına zaman ayıramayan çocukların, huzursuz ve mutsuz olduğunu savundu. Ayrıca maddi durumu uygun olmayan ailelerin çocuklarını dershaneye gönderemedikleri için de üzgün olduklarını dile getiren Tan, dershane odaklı eğitimi eleştirdi. Tan, "Eğitimde eşitlik ve adalet için dershaneler kapatılmalı" dedi.


Muhabir: Tuba Karahan


Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA