Mısır'da Anayasa Referandumu
Mısır'da ikinci aşaması yapılan anayasa referandumunda bir seçim merkezinde bir çift boşanırken, başka bir çift de nişanlandı.
Mısır'da ikinci aşaması yapılan anayasa referandumunda bir seçim merkezinde bir çift boşanırken, başka bir çift de nişanlandı.
Minye kentinde bir seçim merkezinde Mısırlı bir seçmen "hayır" oyu kullanacağını söyleyen eşini boşadı.
Mısırlı Enver Ramazan (36), seçim merkezi önünde "hayır" oyu kullanacağını söyleyen eşiyle tartıştı. Ramazan, eşinin isteğini yerine getirmediği için sinirlenerek, karısına "Sen ülkede fitnenin yayılmasını istiyorsun" dedi.
"Hayır" oyu kullanmakta direnen karısını seçim merkezinde bütün insanların önünde boşayan adam, eşine zor kullanmak isteyince, güvenlik güçleri olaya müdahale etti.
Kalyubiye kentindeki seçim merkezlerinden birinde ise Muhammed Alyuve ile kız arkadaşı nişanlanacaklarını açıkladı. İki genç seçim merkezindeki insanların, ailelerinin ve arkadaşlarının önünde, zılgıtlar eşliğinde nişanlandı.
Muhabir: Kevser el-Huli/Safiye Karabacak/ Bülent Şahin Erdeğer
Yayıncı: Erdem Gültekin - MİNYE