Mısır Refah Sınır Kapısı'nı İki Günlüğüne Açtı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bekleme salonundaki Gazzeliler ve çocukları Otobüslere binen Gazzeliler Sınır kapısındaki yetkililerden biri ile röportaj Mısır'ın, Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı'nı "çift yönlü" açtığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:


Bekleme salonundaki Gazzeliler ve çocukları

Otobüslere binen Gazzeliler

Sınır kapısındaki yetkililerden biri ile röportaj Mısır'ın, Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı'nı "çift yönlü" açtığı bildirildi.


Gazze'deki İçişleri Bakanlığına bağlı Sınır Kapıları Kuruluna yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Mısır yönetimi, Refah Sınır Kapısı'nı bugünden itibaren iki gün süreyle "çift yönlü" olarak açtı.


Öğrencilerin, hastaların, ikamet izni bulunanların ve yabancı pasaport sahiplerinin Gazze'ye geçişine izin verileceği belirtildi.

Kaynak: AA