Mission Impossible: Yansımalar Filmi

Son Güncelleme:

Mission Impossible: Yansımalar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Mission Impossible: Yansımalar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

En iyi niyetler çoğu zaman peşinizi bırakmaz. MISSION IMPOSSIBLE: YANSIMALAR inde Ethan Hunt (Tom Cruise) ve IMF ekibi ( Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) ile aşina olduğumuz bazı dostları ( Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) yolunda gitmeyen bir görevden sonra zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

Filmde, Henry Cavill, Angela Bassett ve Vanessa Kirby bir kez daha yönetmen koltuğunda yapımcı Christopher M c Quarrie'ın yer aldığı dinamik kadroya katılıyor.

Yönetmen: Christopher McQuarrie
Senaryo: Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Oyuncular: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Michelle Monaghan, Simon Pegg, Vanessa Kirby , Alec Baldwin, Sean Harris, Ving Rhames, Caspar Phillipson , Alix Bénézech, Joey Ansah, Charlie Vincent, Hiten Patel, Lampros Kalfuntzos, David Mumeni, Grahame Fox, Wyatt Alexander, Shawn Dixon, Conny Sharp, Connor Wolf, Brandon Q W McConnell, Ansh Rathore, Maxime Dorian, Alexandre Poole, Stuart Davidson, Olivier Huband, Konstantine Kurelias, Andrew Cazanave Pin, Alexis Barbosa, Max Galler, Jacinda Kumar, Wei-Chen Sun, Christopher Ramoné, Chris Adams, Errol Francis
Filmin Türü: Aksiyon
Orijinal Adı: Mission: Impossible - Fallout
Yapımcı Firma: Paramount Pictures
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye
Vizyon Tarihi: 27.07.2018

Kaynak: InterSinema.com