Münevver'in Babasını Tehdide Beş Yıl Talebi

Son Güncelleme:

Münevver Karabulut'un, Babası Süreyya Karabulut'u Cep Telefonuyla Arayıp Ölümle Tehdit Ettiği İddia Edilen Şinasi Demir Hakkında Beş Yıla Kadar Hapis İstemiyle Dava Açıldı.

Münevver Karabulut’un, babası Süreyya Karabulut’u cep telefonuyla arayıp ölümle tehdit ettiği iddia edilen Şinasi Demir hakkında beş yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre, Şinasi Demir 7 Mart 2009 günü cep telefonundan Süreyya Karabulut’u beş kere arayarak, “Kızını öldürdük. Oğlunu da, seni de, karını da öldüreceğiz” dedi. Gözaltına alınan Şinasi Demir ise Süreyya Karabulut’u tanımadığını ileri sürdü. İddianamede, Şinasi Demir’in şikâyetçiye karşı zincirleme tehdit ve hakaret suçlarını işlediğinin anlaşıldığı belirtilerek beş yıla kadar hapsi talep edildi.

Kaynak: DHA